Info ümarpalgi kohta

 

 

Muljetavaldav ümarpalk

Muljetavaldav ümarpalk paistab kaugele. Meie kliendid on kasutanud ümarpalki luksuslike majade ehitamiseks kogu maailmas. Kontiotuote Oy on täiustanud ümarpalkide disaini, et muuta see sobivaks seinamaterjaliks ka kõige nõudlikemate projektide elluviimisel. Ümarpalkide patenteeritud nurktappühendused kaitsevad teie kodu külma, tuule ja vihma eest.

 

 

Tugev ja hermeetiline sulundliitega palgiprofiil

Lai soon Kontio ümarpalgis tagab hermeetilise konstruktsiooni minimaalse vajumisega (1). Tormi ja vihma eest kaitsva isolatsiooni (2) paigaldamiseks on profileeritud palki tehtud eraldi sisselõige. „Tilkuva nina“ konstruktsioon (3) takistab vihmavee sattumist vuukidesse. Palki sisselõigatud soon juhib puidu loomuliku pragunemise üle palgi alumisele pinnale (4). See vähendab pragunemist ümarpalgi nähtavates osades.

Nurktappühendused – Kontio registreeritud konstruktsioon

Ümarpalkidest maja tiheduse tagab Kontio sulundliitega nurktappühendus (5). Nurkade sulundliide ja palkide ühtlane isolatsioon tagavad sooja ja hermeetilise seina (6). Nurktappühenduste spetsiaalne töötlus suunab tõhusalt vihmavee seinakonstruktsioonist (7) eemale.